Start > Alla nyheter och artiklar

Alla nyheter och artiklar

Här hittar ni alla våra publiserade nyheter och artiklar. Nyheterna och artiklarna rör dessa områden, träningsmaskiner, träning, träningsmetoder, träningstips, viktminskning, motion, kost och hälsa m.m.

Artiklarna är skrivna utifrån egna erfarenheter, kontakter med läkare samt information från tidskrifter och tillförlitliga källor på internet. Från start har jag inte lagt in någon källhänvisning men det ska det bli ändring på. Jag kommer att försöka hänvisa till vilka källor som artiklarna kommer från. Dock är det så att min egen bedömning ligger alltid med i vad jag skriver.

Lista på nyheter och artiklar i kronologisk ordning
Nyheter och Artiklar

Tips på rolig konditionsträning

Många som styrketränar gillar inte konditionsträning, så vi tänkte att vi skulle ge några tips på hur man kan göra konditionsträningen lite roligare.

10 tips för bättre gympass

Se till att dina gympass blir mer effektiva och roligare genom att följa dessa 10 tips.

Vatten - för att nå bra form

Man måste dricka vatten varje dag. Alla är överens om detta och att vatten är nyttigt är alla också överens om. Frågan som vi kommer att ta upp här är: Hur mycket vatten behöver du som tränar?

Med stegräknare i Växjö kommun

Med en stegtävling som de kallar "Gå till Paris" har Växjö kommun uppånått mycket bra resultat som många bara kan drömma om och sjukdagarna på kommunen har reducerats kraftigt.

Vila dig i form

Att ligga i soffan, äta god mat och sova lite extra på morgonen kan göra underverk med din kropp. Det är under återhämtningen som alla muskler växer och då din träning ger dig alla positiva hälsoeffekter.

Minska vikt framför din TV

Många hoppar över sin träning för att istället koppla av framför TV'n. Men varför inte förena nytta med nöje och ta fram en träningsmaskin och träna framför ditt favoritprogram.