Start > Alla nyheter och artiklar > Minska vikt framför din TV

Minska vikt framför din TV

Många har problem med att ta sig för att träna, det finns så mycket annat som är mer avkopplande. T.ex. att titta på TV. Vem har inte hoppat över ett eller flera träningspass pga att man inte vill missa favoritserien på TV. Det har blivit en självklarhet i de flesta hem att när man ska stressa ner hemma så sätter man sig framför TV'n.

Förena nytta med nöje

Men varför inte förena nytta med nöje. Köp dig en träningsmaskin av något slag, t.ex. en crosstrainer, ergometer, löpband, motionscykel, roddmaskin, spinningcykel eller en trappmaskin. Gärna någon modell som är lätt att ta fram och förvara.

Se sedan till att den finns tillgänglig så att den är riktigt lätt att ta fram. Ställ den framför TV och sätt igång och träna. Ni anar inte hur enkel träningen blir när man tränar framför sitt favoritprogram. Man bör naturligtvis inte lägga in sina tyngre pass när man vill titta på favoritprogrammet, men det viktigaste (framför allt för de som vill gå ner i vikt) är att man verkligen tar sig för att träna.

Många går ner mycket i vikt framför sin TV

Det har visat sig att de som lägger upp en träningsplanering (viktminskningsplanering) som bygger på många pass framför TV'n, går ner i vikt snabbare och de kan hålla sin vikt nere på en bra nivå. Allt detta bara för att man faktiskt kan ha roligt och kan koppla av, samtidigt som man tränar. En oslagbar kombination för många. Prova på "framför TV-träning" du också. 


Nyheter och Artiklar

Tips på rolig konditionsträning

Många som styrketränar gillar inte konditionsträning, så vi tänkte att vi skulle ge några tips på hur man kan göra konditionsträningen lite roligare.

10 tips för bättre gympass

Se till att dina gympass blir mer effektiva och roligare genom att följa dessa 10 tips.

Vatten - för att nå bra form

Man måste dricka vatten varje dag. Alla är överens om detta och att vatten är nyttigt är alla också överens om. Frågan som vi kommer att ta upp här är: Hur mycket vatten behöver du som tränar?

Med stegräknare i Växjö kommun

Med en stegtävling som de kallar "Gå till Paris" har Växjö kommun uppånått mycket bra resultat som många bara kan drömma om och sjukdagarna på kommunen har reducerats kraftigt.

Vila dig i form

Att ligga i soffan, äta god mat och sova lite extra på morgonen kan göra underverk med din kropp. Det är under återhämtningen som alla muskler växer och då din träning ger dig alla positiva hälsoeffekter.

Minska vikt framför din TV

Många hoppar över sin träning för att istället koppla av framför TV'n. Men varför inte förena nytta med nöje och ta fram en träningsmaskin och träna framför ditt favoritprogram.