Start > Om Traningsredskap.net

Om Traningsredskap.net

Jag heter Anders Back och startade Traningsredskap.net på grund av ett brinnande intresse för träning i alla dess former.

Ansvar

Meningen är att Traningsredskap.net ska fungera som en kanal för mina tips och ideer om träning och olika träningsredskap. Artiklarna bör därför inte ses som vetenskap utan mer hobbyartiklar, som är skapade för att sprida kunskap om ämnet träningsredskap. Vi tar inget ansvar för att det som står i artiklarna stämmer.

Lycka till

Hoppas att du gillar Traningsredskap.net och lycka till med din träning i framtiden!

Registreringar

Denna sida är registrerad på Webbkatalog.se

Denna sida är registrerad på Sverigesurfen.com

Denna sida är registrerad på Svenskasidor.nu

Denna sida är registrerad på Favoritlistan.se
Nyheter och Artiklar

Tips på rolig konditionsträning

Många som styrketränar gillar inte konditionsträning, så vi tänkte att vi skulle ge några tips på hur man kan göra konditionsträningen lite roligare.

10 tips för bättre gympass

Se till att dina gympass blir mer effektiva och roligare genom att följa dessa 10 tips.

Vatten - för att nå bra form

Man måste dricka vatten varje dag. Alla är överens om detta och att vatten är nyttigt är alla också överens om. Frågan som vi kommer att ta upp här är: Hur mycket vatten behöver du som tränar?

Med stegräknare i Växjö kommun

Med en stegtävling som de kallar "Gå till Paris" har Växjö kommun uppånått mycket bra resultat som många bara kan drömma om och sjukdagarna på kommunen har reducerats kraftigt.

Vila dig i form

Att ligga i soffan, äta god mat och sova lite extra på morgonen kan göra underverk med din kropp. Det är under återhämtningen som alla muskler växer och då din träning ger dig alla positiva hälsoeffekter.

Minska vikt framför din TV

Många hoppar över sin träning för att istället koppla av framför TV'n. Men varför inte förena nytta med nöje och ta fram en träningsmaskin och träna framför ditt favoritprogram.